Puchacz

Puchacz

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Terve!

Kirjoitellaan tänne pitkästä aikaa.

Lentotoiminnassa, niin maalla kuin ilmassa, on nyt luonnollisesti ollut melko hiljaista. Syksyllä lupakirjan saannin jälkeen kävin yhden pikaisen vedon vetämässä Junnulla. Kaikki meni jo totutusti enkä mitään häslinkiä saanut aikaan. Keliä ei ollut, mutta kun vielä viimeiset päivät ennen myrskyjen alkua antoivat mahdollisuuden lentää, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Kelit kehittyivät kyllä vielä tämän jälkeen, sillä meidän viimeinenkin kesän kurssilainen sai lupakirjan marraskuun puolella! Itsellä tämä valitettava realiteetti, työnteko, imaisi kaiken pienenkin mahdollisuuden lentämiseen.

Huoltotoimintaan en ole vielä osallistunut. Kerhon ASW:ssä on muutamia pikkuhommia hoidettavana ja "jotain tartteis tehä". Onneksi töistä tulee nyt höllää melko paljon ja pystyy keskittymään paljon enemmän tähänkin asiaan. Onneksi kaveriksi ja mentoriksi huoltoon on tulossa ex-oululainen J. Asikkala. Saattaa jäädä jotain muistiin 8)

Kerhon yleiskokouksessa syksyllä minut valittiin hallituksen varajäseneksi, joten "pääsen" hoitamaan yleiset juoksevat hommat ja kokouksissa sihteerin tehtävät. Nämä hommat tunnetusti ovat niitä että se kuka suostuu niin pääsee kyllä tekemään, jonoa ei ole :mrgreen: Nämä hommat otin vastaan, kun erikseen kysyttiin ja olen aina suhtautunut vapaaehtoiseen yhdistystoimintaan positiivisesti.

Suomen talven huono suhdanne jatkuu Kaakossa silmänkantamattomiin. Nollakeliä ja vesisadetta. Toivokaamme siis aikaista kevättä termiikkeineen! Tätä menoa kun jatkuu muutama vuosi lentokelin kannalta positiiviseen suuntaan, on meillä ympärivuotinen lentokausi... :idea:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti