Puchacz

Puchacz

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Terve kaikille!

Nyt on fiilis sata!

Lainaa:
Tarkastettava ON osoittanut hyväksyttävää tietopuolista tuntemusta ja lentotaitoa sekä menetelmien hallintaa. Esitän, että tarkastetulle MYÖNNETÄÄN purjelentäjän lupakirja.


Eli tarkastuslento meni eilen läpi ja (yllättäen) melko hyvin arvosanoin. Lauantainen koulutarkastuslento taas meni aivan totaalisen pieleen. Tuntui kun kaikki olisi unohtunut yhtäkkiä kun opettaja tuli takaosastolle.

Jännitti enemmän kuin varmaan koskaan tuo eilinen tarkastuslento. Tietopuolisessa kuulustelussa en muistanut onko turva-alue kiitotiestä 30m vai 60m, hinauksessa oli pientä asentovirhettä ja ajattelin jo, että kohta takaa kuuluu H. Nokelaisen rauhallinen ääni:"Eiköhän tämä ollut tässä, ensi kerralla uusiksi", mutta kaikeksi ilokseni laskun jälkeen hän totesi:"Nyt saa lopettaa jännittämisen, lentokoe on hyväksytty". Omaksi, jopa pieneksi yllätyksekseni, liikehdintäharjoitukset sujuivat kuin James Bondissa ja aiemmin haasteelliseksi kokemani jyrkkä kaarto myös (tästä tuli jopa kehuja). Tietopuolinen kuulustelu lennon jälkeen onnistui ja sitten päästiinkin jo tekemään paperihommat alta pois.

Täällä Lappeenrannassa kesä vaikuttaa vielä jatkuvan, vaikka tällä viikolla kelit hieman viilenevätkin. Jos siis oikein tuuri käy, ehdin vielä käydä lennon tai kaksi lentämässä tuoreella lupakirjalla.

Palataan!

-Tero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti